Voel je vrij dankzij een Acces Bars behandeling

Voel je vrij dankzij een Acces Bars behandeling

In drukke tijden zoals deze kan het soms allemaal best even te veel worden. Een Acces Bars behandeling is dan precies de manier waarop je weer rust kunt inruimen. Door op een zachte en gemakkelijke manier de stress en spanning uit het lichaam te laten weglopen is het mogelijk om jezelf weer volledig ontspannen te gaan voelen. Wanneer je een professional aan het werk laat gaan, dan zullen alle emoties en blokkades die je lichaam meedraagt losgelaten worden.

Hoe werkt het?
Door het hoofd zachtjes aan te raken kan het proces van loslaten op gang worden gebracht. Er zijn 32 punten die zachtjes geraakt moeten worden. Soms kan een korte aanraking voldoende zijn, soms moet het iets langer. Wat in ieder geval helpt is een ontspannen houding op de behandelbank, mogelijk zelfs door te slapen. De sessie kan een uur tot anderhalf uur duren. De aanrakingen brengen energiestromen op gang. Na de sessie zal de rust en ontspanning direct voelbaar zijn. Vooral het hoofd zal vrij voelen en slapen zal beter gaan.

Kracht van de behandeling
De ervaringen die worden opgedaan door een Acces Bars behandeling kunnen per persoon sterk verschillen. De kracht van het effect is echter wel bij iedereen progressief. Wie een behandeling heeft ondergaan zal dit na 3 tot 4 weken het sterkst gaan voelen. In sommige gevallen is het slim om de behandeling met enige regelmaat te herhalen. In andere gevallen kan het een hulpmiddel zijn in lastigere periodes. Bijvoorbeeld in stressvolle tijden, of bij een verandering in de balans. De behandeling brengt dan de rust en ruimte die nodig is.

De werking
Naar de werking van een Acces Bars behandeling is onderzoek verricht door neurowetenschappers. Daaruit blijkt dat de behandeling vooral werking heeft op de thalamus. Dit is de regio in de hersenen waar zintuigelijke prikkelingen worden verwerkt. Door een behandeling te ondergaan komen de cellen in deze streek tot rust wat ervoor zorgt dat zowel de fysieke als mentale gezondheid vooruitgaat. Wat de verklaring voor het gevoel van rust en ruimte is. De behandeling is dan de manier waarop je weer beter voor de dag kan komen.

Category