Pu Erh thee heeft positieve invloed op gezondheid

Pu Erh thee heeft positieve invloed op gezondheid

Thee heeft positieve invloed op gezondheid
Theeliefhebbers weten het al lang. Behalve dat het een heerlijke drank is om even bij tot rust te komen, heeft thee een positieve invloed hebben op de gezondheid. Dit komt door de antioxidanten, die erin zitten. De Nederlandse Gezondheidsraad geeft in haar richtlijnen voor gezonde voeding het advies om minimaal drie koppen thee per dag te drinken. Thee (vooral groene) werkt bij voldoende inname bloeddruk- en cholesterolverlagend. Het verkleint daarmee het risico op hart- en vaatziekten. Daarnaast is thee goed voor je huid en helpt het je te ontspannen. Thee kan je ook helpen om af te slanken. Het beste voorbeeld daarvan is Chinese Pu Erh thee.

Pu Erh thee uit China
Pu Erh thee is een Chinese thee, die er al meer dan 17 eeuwen gedronken wordt. De laatste tijd wordt deze thee ook steeds populairder in Europa. En dat is niet zo verwonderlijk. Pu Erh thee heeft namelijk een bijzondere afslankende werking. Meer en meer mensen kampen door onze Westerse welvaart met overgewicht. Daardoor is er behoefte aan natuurlijke middelen die helpen bij het verliezen van overtollige kilo’s. Pu Erh thee is door een speciaal proces gefermenteerd waardoor het rijk is aan antioxidanten, die de vetverbranding stimuleren. De thee heeft een donkerrode kleur en is zacht van smaak.

Gezondheidsdrank
Dat thee een heilzame werking kan hebben is algemeen bekend. Brandnetelthee zuivert je bloed, kamillethee is goed voor de spijsvertering en geeft rust. Citroenmelisse thee helpt tegen aandoeningen van de lever en kaneelthee werkt positief op de bloedsuikerspiegel en je cholesterolniveau. En zo zijn er nog tientallen andere soorten, die je gezondheid op peil kunnen houden of brengen. Pu Erh thee heeft naast de afslankende werking nog veel meer geneeskrachtige eigenschappen. In China wordt deze thee inmiddels dan ook meer als een gezondheidsdrank gezien, dan als een warme dorstlesser.

Online te bestellen
Wie graag op een natuurlijke manier wil afvallen en zijn algehele gezondheid wil verbeteren, kan vandaag nog beginnen. Bestel online de originele Pu Erh thee uit China en drink dagelijks een aantal kopjes van deze heerlijke thee. Voor de beste werking van de antioxidanten in deze thee laat je het gekookte water eerst even afkoelen tot zo’n 80 graden. Vervolgens giet je het water in een voorverwarmd kopje en laat je de thee 2 tot 4 minuten rustig trekken. Niet langer, want dan wordt de aardse smaak te sterk. Daarna is de Pu Erh thee perfect om gedronken te worden.